До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють транзит з України до третіх країн через територію Турецької Республіки м’ясної продукції (HS код 0207), яка підлягає ветеринарному контролю
, опубліковано 27 Червня 2025 року о 08:55

Північне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні для забезпечення безперебійного транзиту з України до третіх країн через територію Турецької Республіки м’ясної продукції (HS код 0207), яка підлягає ветеринарному контролю повідомляє.

Транзит з України до третіх країн через територію Турецької Республіки м’ясної продукції (HS код 0207), яка підлягає ветеринарному контролю необхідно здійснювати у відповідності до Інструкції щодо організації ветеринарного контролю при ввезенні продукції до Турецької Республіки, опублікованої на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби (https://dpss.gov.ua) в розділі «Міжнародне співробітництво» – «Ветеринарія та безпечність» – «Вимоги країн світу».

Також при транзиті згаданої продукції необхідно, щоб відповідальною за вантаж особою здійснювалось попереднє інформування прикордонного пункту ветеринарного контролю, через який планується ввезення продукції на територію Турецької Республіки та відбулось звірення наявності документів, необхідних для здійснення вищезгаданого транзиту згідно з Інструкцією про попереднє інформування та ветеринарний контроль при ввезенні продукції до Турецької Республіки, опублікованою на офіційному вебпорталі Міністерства сільського та лісового господарств Турецької Республіки та доступною за посиланням: https://www.tarimorman.gov.tr/GKGM/Sayfalar/Detay.aspx?SayfaId=58.

Службові додатки NIR
Портал інформаційних ресурсів для співробітників