• In English
  • Зустріч-обговорення сучасних тенденцій та нових інструментів управління персоналом відбулась в Управлінні роботи з персоналом
    , опубліковано 16 Серпня 2021 року о 12:12

    6-7 серпня 2021 року тривав перший модуль  практико орієнтованої навчальної програми «HR майстерня».

    Програма розроблена для працівників служб управління персоналом, які готові впроваджувати зміни у своїх державних органах та реалізується за підтримки НАДС, Команди підтримки реформ Міністерства економіки України (що діє в рамках проєкту “Українська Архітектура Реформ”), EU4PАR і Української школи урядування.

    Серед 35 учасників навчається і представник Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні Наталія Старощак – головний спеціаліст відділу добору та розвитку персоналу Управління роботи з персоналом.

    16 серпня 2021 року відбулась зустріч працівників Управління роботи з персоналом, присвячена обговоренню тем першого навчального модулю «HR майстерні». На зустрічі обговорювали роль  HRM та ознайомлювалися з ключовими тенденціями (у розрізі комерційного та державного секторів), системою управління HR, HR-стратегією як інструментом управління персоналом, розвитком «бренду роботодавця» державної служби, роллю HR на державній службі.