• In English
  • До уваги суб’єктів господарювання! Вимоги до потужностей зацікавлених в експорті кормів для домашніх тварин та/або жувальних предметів для домашніх тварин до Держави Ізраїль.
    , опубліковано 02 Вересня 2022 року о 11:11

    За інформацією Держави Ізраїль перелік потужностей які зацікавлені та схвалені для експорту кормів для домашніх тварин та/або жувальних предметів до Ізраїлю, надаються до Держпродспоживслужби через її територіальні органи з метою подальшої передачі до компетентного органу Ізраїлю. Оновлений перелік затверджених потужностей направляється раз на рік, до 30 листопада.

     

    Форма офіційних сертифікатів для потужностей які мають намір експортувати вищезазначені товари, опубліковані на офіційному сайті Держпродспоживслужби за посиланням:

    https://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/sertifikati-na-eksport-z-ukrayini

     

    Ветеринарний сертифікат для супроводження кормів для домашніх тварин, що містять інгредієнті тваринного походження в Ізраїль опублікований на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби за посиланням:

    https://dpss.gov.ua/storage/app/sites/12/uploaded-files/sertifikati-na-eksport-z-ukrayini/vs-kormiv-domtvarin-izrailyu.pdf

     

    Ветеринарний сертифікат для супроводження жувальних предметів для домашніх тварин, що містять інгредієнти тваринного походження в Ізраїль опублікований на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби за посиланням:

    https://dpss.gov.ua/storage/app/sites/12/Vet%20Certificates/forma-veterinarnogo-sertifikata-dlya-suprovodzhennya-zhuvalnikh-predmetiv-dlya-domashnikh-tvarin-shcho-mistyat-ingredienti-tvarinnogo-pokhodzhennya-do-izrailyu.pdf