• In English
  • Небайдужі серед нас…
    , опубліковано 15 Березня 2023 року о 14:14

    Вкотре, 9 березня 2023 року, працівники Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні спільно з Профспілкою працівників агропромислового комплексу України за сприяння громадських організацій IUF Coordinating Council of Ukraine (Всесвітня профспілка асоціацій працівників харчової, сільськогосподарської, готельної, ресторанної, тютюнової та суміжних галузей «IUF» м. Женева) та Van for Life (Швейцарія) приймали участь в доставці гуманітарного вантажу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та медичних препаратів загального користування для членів профспілок Харківської області, які постраждали внаслідок військової агресії росії.

    За період воєнного стану працівники Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні постійно приймали участь в формуванні та доставці гуманітарних вантажів членам Профспілки агропромислового комплексу України, які постраждали в наслідок військової агресії, в тому числі і членам Профспілки Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні.

    Дякуємо партнерам з-за кордону за надану гуманітарну допомогу! Висловлюємо вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ вистоїть і переможе!

    Миру нам усім! Слава Україні!

    Slide 1
    Slide 2
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    Slide 3
    previous arrow
    next arrow