• In English
  • Поточні вимоги до некомерційного переміщення тварин на територію країн ЄС
    , опубліковано 12 Червня 2023 року о 16:16

    Поточні вимоги до некомерційного переміщення тварин на територію країн ЄС, що межують з Україною, станом на 01.06.2023:

    Республіка Польща: тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпу; тварина вакцинована від сказу (діюча); тварина має актуальний результат серологічного тесту для визначення антитіл до збудника сказу (скасовано період очікування 3 місяці); тварина має дійсний сертифікат про стан здоров’я, видається у відділі прикордонного інспекційного контролю територіального органу Держпродспоживслужби.

    Угорщина: тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпу; тварина вакцинована від сказу (діюча); тварина має актуальний результат серологічного тесту для визначення антитіл до збудника сказу; тварина має дійсний сертифікат про стан здоров’я, видається у відділі прикордонного інспекційного контролю територіального органу Держпродспоживслужби.

    Словацька Республіка: тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпу; тварина вакцинована від сказу (діюча); тварина має актуальний результат серологічного тесту для визначення антитіл до збудника сказу; тварина має дійсний сертифікат про стан здоров’я, видається у відділі прикордонного інспекційного контролю територіального органу Держпродспоживслужби.

    Румунія: тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпу; тварина має актуальний результат серологічного тесту для визначення антитіл до збудника сказу; тварина вакцинована від сказу (діюча); тварина має дійсний сертифікат про стан здоров’я, видається у відділі прикордонного інспекційного контролю територіального органу Держпродспоживслужби.

    Довідково. Актуальні вимоги до некомерційного переміщення тварин різних країн світу розміщені на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.