• In English
  • Турбота про здоров’я працівників
    , опубліковано 18 Серпня 2023 року о 08:08

    Незважаючи на війну, світові тренди впливають на різні сфери діяльності країни, в тому числі і діяльності державних та приватних компаній, де з-поміж різноманітних критеріїв корпоративної культури, набуває особливого значення турбота про працівника не тільки в розрізі заробітної плати, а й піклування про його здоров’я.

    Перевіритися на ВІЛ та вірусні гепатити та дізнатися про свій статус якомога раніше – важливо! Наразі триває Програма „Разом проти дискримінації” організована Київською обласною радою профспілок за сприяння Міжнародної організації праці.

    У рамках Програми на базі Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні було проведено добровільне тестування співробітників на ВІЛ та гепатити B і С.

    Добровільне тестування проводилось висококваліфікованими спеціалістами КНП КОР „Київський обласний медичний центр небезпечних захворювань”.

    Північне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні піклується про забезпечення здорового способу життя та добробуту працівників, тому турбота про здоров’я співробітників завжди була та залишається у пріоритеті.

    Формуємо колективний імунітет шляхом турботи про здоров’я кожної людини!