• In English
  • День працівників державної служби
    , опубліковано 21 Червня 2024 року о 11:11

    Указом Президента України від 04 квітня 2003 року № 291/2003 в Україні встановлено професійне свято – День державної служби України, який щорічно відзначається 23 червня.

    Державна служба – це особлива професія, представники якої володіють витримкою, високим професіоналізмом та фаховою  компетентністю.

    Основна ціль роботи державного службовця закладена у зміст Присяги “Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки” (стаття 36 Закону України «Про державну службу»).

    В теперішній час суспільство покладає на державних службовців виконання  особливо відповідальних завдань та чекає від них подвійної самовідданості, не зважаючи на все. Вірно та чесно служити своїй державі, завжди було і повинно бути почесним обов’язком.

    Все буде Україна!