• In English
  • До уваги суб’єктів господарювання! Вимоги до потужностей зацікавлених в експорті замінників молока/молочних продуктів для годівлі тварин до Держави Ізраїль.
    , опубліковано 07 Вересня 2022 року о 15:15

    За інформацією Держави Ізраїль перелік потужностей які зацікавлені в процедурі попереднього ухвалення та які пройшли процедуру сертифікації для експорту замінників молока/молочних продуктів для годівлі тварин до Ізраїлю, надаються до Держпродспоживслужби через її територіальні органи з метою подальшої передачі до компетентного органу Ізраїлю. Оновлений перелік затверджених потужностей направляється раз на рік, до 30 листопада.

     

    Модель офіційної сертифікації підприємств для виробництва замінників молока/молочних продуктів для годівлі тварин для експорту до Ізраїлю, опублікована на офіційному сайті Держпродспоживслужби за посиланням:

    https://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/sertifikati-na-eksport-z-ukrayini

     

    Ветеринарний сертифікат для супроводу замінників молока/молочних продуктів для годівлі тварин, призначених для експорту до Ізраїлю опублікований на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби за посиланням:

    https://dpss.gov.ua/storage/app/sites/12/uploaded-files/sertifikati-na-eksport-z-ukrayini/vs-kormiv-domtvarin-izrailyu.pdf