• In English
  • Всесвітній день захисту прав споживачів
    , опубліковано 15 Березня 2024 року о 15:15

    Демократичний шлях України скеровує нас до законності та справедливості. Адже споживач має право на безпеку, якість товарів та послуг, на достовірну інформацію про них, має право бути почутим у разі виникнення претензій, споживач має бути захищеним державою та врешті решт має право захищатися в суді.

    Щороку 15 березня відзначають Всесвітній день захисту прав споживачів.

    Північне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні незважаючи на складний період України стоїть на сторожі захисту державного контролю на державному кордоні України за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин, вантажів, шляхом забезпечення та здійснення документальної перевірки, перевірки відповідності, фізичної перевірки, відбору зразків для лабораторних досліджень, контроль та застосування періодичності перевірок, установленої законом. Забезпечення та здійснення державного ветеринарно-санітарний контролю та нагляду за дотриманням вимог законодавства під час здійснення міжнародних перевезень об’єктів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, шляхом забезпечення та здійснення стандартного, розширеного, вибіркового ветеринарно-санітарного контролю.

    На честь цього дня, бажаємо всім працівникам, колегам, всім хто працює в галузі захисту прав споживачів, успіхів на професійному шляху та оптимізму, якісних товарів та якомога менше конфліктних ситуацій і непорозумінь.

    А споживачам хочемо подякувати за довіру, за можливість стати кращими з кращих, за те що звертаєтесь за допомогою і відстоюєте свої права.

    Разом ми зробимо Україну найкращою частиною Європи. Слава Україні!