• In English
  • Відновлення роботи у прикордонних регіонах!
    , опубліковано 26 Квітня 2024 року о 13:13

    Широкомасштабне вторгнення російської армії докорінно змінило життя та світогляд мільйонів українців. Географічне розташування на кордоні з росією посприяло тому, що Чернігівщина  саме  однією з перших зазнала російської агресії вранці 24 лютого 2022 року. Прикордонні населені пункти регіону, особливо ті, що розташовані вздовж важливих автомобільних магістралей, опинилися на вістрі боротьби.

    Від тоді суттєво зменшилось ввезення та оформлення підконтрольних вантажів в прикордонних областях, які є частиною зони обслуговування Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні.

    Однак, незважаючи на географічне розташування поруч з недружнім сусідом, було відновлено роботу одного з робочих місць відділу прикордонного інспекційного контролю “Чернігів” митного терміналу “Рівнопілля”.

    Так, лише з моменту поновлення роботи робочого місця, інспекторами відділу прикордонного інспекційного контролю “Чернігів” Управління державного контролю на кордоні Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні було здійснено державний контроль 12 партій вантажів з харчовими продуктами. Заходи державного контролю були проведені після електронного звернення суб’єктів через Програмний модуль “Персональний кабінет суб’єкта” автоматизованої системи контролю вантажів та електронного документообігу “Ветконтроль”.