• In English
  • День кадрового працівника
    , опубліковано 27 Квітня 2024 року о 12:12

    Північне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні сьогодні приєднується до святкування в честь дня кадрового працівника та висловлює своє вітальне слово.

    Ми вдячні тим, хто стоїть за кулісами, але без кого ніщо не працює. Сьогодні той день, коли шана за важку, але неймовірно важливу роботу, яку працівник відділу кадрів робить кожен день, озвучується та підкреслюється.
    Кадровики – це серце кожної команди, магія, яка зберігає гармонію і порядок в офісі. HR знає кожного співробітника, HR розуміє потреби кожного і стежить за тим, щоб всім було добре і комфортно працювати. Хоч дружити з бюрократією може бути складно, але кадровик, завжди з нею на “Ти”, ніби з давнім другом.

    Сьогодні ми хочемо сказати вам велике “Дякую!” тим, хто допомагає знаходити найкращі рішення в людських ресурсах, за працю, терпіння і відданість. Ви – справжні герої, які заслуговують поваги і визнання.  Бажаємо Вам ще більше успіхів, теплих слів від колег і безліч відпочинку після роботи. Легких звітів та змін до Законів на “easy”. Нехай кожен день буде яскравим і наповненим позитивом! Зичимо вам нових досягнень, яскравих моментів та визнання в колі колег.

    З Днем Кадровика!